Hollandse Nieuwe happen 16 juni doe je bij Dennis Jonk aan het Marsmanplein!

Foto: Charles Duijff / Pixabay

Wat nou vrijdag visdag? Bij Volendammer vishandel Dennis Jonk is het natuurlijk dagelijks visdag! Bijzonder feestelijk vanaf woensdag 16 juni 2021

Meestal wordt de Hollandse Nieuwe rond de Scheveningse vlaggetjesdag gepresenteerd. Dat gebeurt dan traditioneel op 19 juni. Maar ook dit jaar is er vanwege Covid19 geen Vlaggetjesdag op Scheveningen. Wel organiseert men daar de nodige festiviteiten rond de Hollandse Nieuwe. Maar Dennis Jonk viert de komst van de nieuwe haring met u allemaal mee!

Dus voor u kan bij Dennis Jonk sowieso de vlag uit!

Want vanaf 16 juni kun je bij Dennis nieuwe haring happen! Geen haringliefhebber, maar wel ‘een lekkerbekje van nature?’ Dan ’tapt Dennis voor u uit een ander vaatje’. Kwaliteit is zijn hoogste graatmeter…eh ik bedoel natuurlijk graadmeter! Met een D van Dennis.

WANT:  Een veelzijdig assortiment van verse- en gebakken vis, haring, visschotels en maaltijden ligt op u te wachten!

Eigenaar Dennis Jonk, die de nodige ervaring heeft opgedaan in “het vak” houdt zijn assortiment zo veelzijdig mogelijk en presenteert dat op unieke wijze, zodat er voor ieder wat wils is.

Naast de overheerlijke haring, vers van het mes en gebakken vis, beschikt hij over specialiteiten als verse kant-en-klare maaltijden voor de oven of magnetron.

Overigens

Dennis scoorde bij de Nationale Haringtest voor zijn kwaliteit een gemiddeld cijfer van 9,47 Volgens mij heet dat ‘Cum Laude geslaagd’!

Natuurlijk is iedereen ook voor een lekker broodje of salade bij Dennis aan het juiste adres. U bent vast al aan het watertanden….

Dennis verwelkomt u graag in zijn viswinkel aan het Marsmanplein.

Tot ziens namens Dennis! (klik op afbeelding voor uitvergroting)

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen