Sandra van Nieuwland en Hans Goes in nieuwe Haarlem105 talkshow Zomergroet

Foto: Charles Duijff

Zangeres Sandra van Nieuwland en theatermaker Hans Goes zijn de eerste gasten in de nieuwe Haarlem105 talkshow; Zomergroet.

It’s a wrap! De eerste Zomergroet, een reeks televisietalkshows vanaf DeDAKKAS in Haarlem, staat erop; klaar om in augustus online en op tv te worden uitgezonden. Daarna gaat talkshowhost Rudy Nicola wekelijks, de hele zomermaand, in gesprek met gasten van verschillend pluimage op het hoogste puntje van het Haarlemse Rooftop Restaurant.

Zomergroet is een Haarlem105 talkshow. In het praatprogramma komen gasten met uiteenlopende achtergronden uit heel Zuid-Kennemerland voorbij. Van ondernemers, presentatoren en artiesten, tot theatermakers, sporters en acteurs. Zij vertellen allemaal over hun leven en werk, hun ambities en wat hen drijft. De makers en de mensen die aanschuiven gaan je met het programma op laagdrempelige en gezellige wijze het ultieme zomergevoel geven.

In de aftrap van Zomergroet zijn dus zangeres Sandra van Nieuwland en theatermaker Hans Goes uit Haarlem te gast. Goes heeft in de coronapandemie ruim twintig producties moeten cancelen: ”Het was in de beginperiode echt even wennen, maar je leert ook creatief omgaan
met situaties. Het beste eruit halen.”, zegt bekende Haarlemmer Goes. Sandra is blij dat ze weer kan optreden voor publiek: ”Ik heb vooral de interactie met het publiek gemist. Het is zo mooi om mensen te kunnen raken met je muziek. ”

Ook oud-topjudoka Claudia Zwiers is verleid om langs te komen. Zij deelt passievolle verhalen over haar liefde voor de stad en topsport verleden. Oprichter van Bevrijdingspop Ilco van der Linde vertelt in Zomergroet over zijn visie op een betere aarde.

Verder:
– Joeri van Ommeren over Haarlemse nieuwbouwprojecten. Wat zijn de do’s en don’ts?
– Nick Hoogendorp van sportclub van het jaar Triple Threat
– Hakim Traïdia over Circus Hakim in coronatijd en zijn dromen
– Onderneemster Linda Bot sluit het Haarlemse feestje af. Haar verhaal gaat over groeien met haar bedrijf, missie en belangrijke leermomenten.

Zomergroet is te bekijken op Haarlem105 TV en via YouTube. Iedere zondag wordt er een verse aflevering gelanceerd. De eerste staat gepland op zondag 8 augustus.

Haarlem105 TV:
Ziggo TV Haarlem kanaal 36
Ziggo TV Heemstede kanaal 43
KPN en XS4ALL TV kanaal 1323
T-Mobile kanaal 719
www.haarlem105.nl/tv
https://www.youtube.com/user/Haarlem105TV

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen