Bouw Yvonne van Gennip Sporthal bereikt hoogste punt

De bouw van de nieuwe Yvonne van Gennip Sporthal in Haarlem Noord bereikte woensdag 29 september 2021 het hoogste punt. Directeur Mark Westra van Olco (ontwikkelaar van de Sporthal) en mevrouw Annemarieke Snijder, manager van de Haarlemse afdeling Jeugd, Onderwijs en Sport, hesen de vlaggen van Olco en de gemeente Haarlem ter ere daarvan.

Foto’s en film Charles Duijff (klik op afbeeldingen voor uitvergroting)

Rond 15:30 uur verzamelden enkele genodigden zich in de sporthal en zij werden verwelkomd door Olco-directeur Mark Westra. Mevrouw Annemarieke Snijder van de gemeente Haarlem, nog maar pas in dienst van de gemeente, evalueerde in een korte toespraak het bouwproces tot nu toe en zij toonde zich enthousiast over wat de hal allemaal voor Haarlem en de regio kan betekenen.. Daarna werden de gasten rondgeleid door de heer westra, in bijzijn van de architect van de sporthal Hannek Höweler. Hij geniet van alles wat tot nu al is bereikt en verwacht dat de hal beging januari 2022 officieel kan worden geopend (filmpje hieronder)

Scholengemeenschap ‘Het Schoter’ wordt verbonden met de sporthal en bereikt zo een ‘luxe’ positie, omdat de leerlingen van de school direct via die verbinding gebruik kunnen maken van bijvoorbeeld gym-faciliteiten. In de sporthal kunnen diverse tussenwanden worden geplaatst, zodat gebruik kan worden gemaakt van meerdere ‘sportzalen’ Bovendien kan gebruik worden gemaakt van een mega grote fietsenstalling onder de sporthal.             De fietsenstalling Deel van de sportleerkrachten van het Schoter Aanleg van vloerverwarming onder de diverse vloerlagen Overzicht van de sporthal op 29 september 2021 De genodigden werden vervolgens uitgenodigd om bij het hijsen van de vlaggen aanwezig te zijn (zie ook openingsfilmpje) Annemarieke (hierboven) van de gemeente haarlem bediende het apparaat waarmee de vlaggen konden worden gehesenNa het officiële gedeelte kregen de genodigden een rondleiding

WEBSITE OLCO

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen