Gemeente Haarlem: donderdag 9/12 twee commissievergaderingen en vragenuurtje

Foto: Gemeente, aangeleverd

Donderdag 9/12 zijn er twee commissievergaderingen. In de commissie beheer staan onder andere  staat onder andere de reconstructie Slaperdijk, het vaststellen van verkeersmaatregelen Keizerstraat, Barrevoetestraat, Botermarkt en de bereikbaarheidsvisie Zuid Kennemerland op de agenda.

Bij de commissie beheer staan onder meer het initiatiefvoorstel burgerberaad en de aanpak organisatieontwikkeling op de agenda.

De agenda van de commissie beheerDe agenda van de commissie bestuur

Voorafgaand aan raads- en commissievergaderingen is om 16.30 uur het vragenuurtje. Raadsleden kunnen dan allerhande vragen stellen aan het college. De vragen voor het vragenuur vindt u hier

De commissies beginnen om 17.10 uur en zijn live te volgen via https://haarlem.notubiz.nl/. Ook het vragenuur om 16.30 uur is live te volgen via notubiz.

U bent als journalist van harte welkom bij de vergaderingen. We stellen het op prijs als u even laat weten als u naar een vergadering komt. Publiek is, vanwege de coronamaatregelen, helaas niet toegestaan. Inspreken mag wel fysiek maar kan ook schriftelijk of mondeling.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen