Wagenweg drie maanden gesloten voor fietsers en automobilisten

Foto: Gemeente Haarlem

HAARLEM – Op dinsdag 22 augustus start aannemer Dura Vermeer met werkzaamheden aan de Wagenweg. De wagenweg wordt een fietsstraat waar auto’s te gast zijn. Naast het vernieuwen van de weg komt er een nieuw riool en worden oude leidingen uit de grond verwijderd. Om dit te realiseren is de Wagenweg voor een periode van drie maanden alleen bereikbaar voor voetgangers.

Winkelend publiek aan de Wagenweg kan gebruik maken van bolderkarren om eventuele zware spullen naar hun auto te vervoeren. Er zijn extra fietsenstallingen geplaatst aan beide zijden van de Wagenweg. Laden en lossen kan op de extra ingerichte laad- en losstrook op het Lorentzplein en de Iordenstraat.

Aannemer Dura Vermeer zorgt ook voor duidelijke bebording en actuele banners over de bereikbaarheid van de Wagenweg.

Extra Informatiepunt
In de eerste week van de werkzaamheden is er een extra informatiepunt op dinsdagochtend 23 augustus 8.30-10.30u, woensdagmiddag 24 augustus 14.00-16.00u en donderdagochtend 25 augustus 8.30-10.30u. Naast de keet op het Houtplein staat een barista-kar waar geïnteresseerden naast het drinken van een heerlijk kopje koffie ook vragen kunnen stellen.

Meer weten?
Op de projectpagina over de herinrichting van de Houtplein en omgeving leest u meer over het project.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen