De Heeren Van Haarlem: Dijkhonger op 21 mei 15.30 uur in Patronaat

Foto: vrijgegeven voor publicatie

Na ruim 40 jaar kwam er een einde aan het voortbestaan van de band De Dijk. Voor de Heeren van Haerlem was dat dé aanleiding om de tour ter ere van hun tienjarig bestaan te wijden aan het oeuvre van De Dijk: Dijkhonger.

In 2023 toeren de Heeren van Haerlem met Dijkhonger door Nederland. De show is op 21 mei te zien in het kader van de Sunday Sessions in het Patronaat te Haarlem.

Sinds 2013 spelen de Heeren van Haerlem Nederlandstalige covers van onder andere Doe Maar, Hazes, The Scene en natuurlijk De Dijk. “Meerdere generaties zijn opgegroeid met de nummers van deze band”, aldus Marcel Klingeler. “Dit geldt natuurlijk ook voor alle bandleden. Het was dan ook snel besloten dat onze jubileumtour een tribute aan De Dijk zou worden.

Tijdens de repetities brengen de bekende, en soms wat minder bekende, nummers mooie herinneringen naar boven en we kunnen dan ook niet wachten om deze in het Patronaat live ten gehore te brengen!”

Over de Heeren van Haerlem

Een nederpop coverband met onder andere De Dijk, Hazes, The Scene, Blof in het repertoire. De band bestaat uit Marcel Klingeler (zang & trompet), Sytse Bakker (gitaar & zang), Niels Redeker (gitaar & zang), Ruud van Zijl (toetsen &  zang), Jeroen Schothorst (basgitaar), Ramon Bakker (drums) Bart van Ballengooijen (saxofoon), Robert Bogaart (trompet), Maria Eldering (viool)

Sunday Sessions: De Heeren Van Haarlem: Dijkhonger op 21 mei 15.30 uur in Patronaat, Zijlsingel 2, Haarlem. Kaarten via www.patronaat.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen