Herstemming BIZ Binnenstad Haarlem

Foto: Charles Duijff

Vanaf maandag 2 oktober 2023 begint de herstemming van BIZ Binnenstad Haarlem. Brigadiers gaan langs de deuren bij ondernemers met een stempakket.

BIZ

Een bedrijveninvesteringszone (BIZ) is een afgebakend gebied waarin ondernemers samen investeren in het verbeteren van de kwaliteit van de omgeving. BIZ Binnenstad Haarlem werkt sinds 2019 samen met ondernemers uit het Haarlemse centrum om te investeren in de binnenstad.
De afgelopen jaren heeft de BIZ veel voor de stad betekend. Zo zorgde de BIZ voor sfeerverlichting in de binnenstad, een fysieke Centrum Manager, stadspromotie via Haarlem Marketing en financiële ondersteuning bij evenementen als de kerstmarkt, Boring Festival en Haarlem Jazz & More. De BIZ investeert in een bruisende, gastvrije, bestendige en georganiseerde binnenstad.

Herstemming

Iedere vijf jaar wordt er opnieuw gestemd voor het voortbestaan van de BIZ. De BIZ heeft doelen opgesteld voor de komende vijf jaar. Die gaan onder andere over het bewuster kiezen van innovatie, het realiseren van een onderscheidend aanbod, het profileren van de BIZ en bekender, zichtbaarder en toegankelijker zijn voor de ondernemers in de binnenstad. Een team brigadiers gaat vanaf maandag 2 oktober 2023 langs bij ondernemers met een stempakket en een tablet waarmee digitaal een stem uitgebracht kan worden. Eerder ontvingen ondernemers al een krant van de BIZ met informatie over de herstemming.
Stemmen kan tot en met maandag 13 november 2023.

Meer informatie

Meer informatie over de BIZ is te vinden op de website van de stichting. KLIK HIER voor de website van BIZ

KLIK HIER voor BIZ Stemming & plan 2024 2028

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen