C the Future hét event voor iedereen

Foto: Aangeleverd voor publicatie

Het is dé vraag van deze tijd: hoe kan iedereen bijdragen aan een toekomstbestendige planeet door middel van duurzaamheid en circulariteit? Daarom organiseren 3D Makers Zone, Bouwlab R&Do, MAAK Haarlem en Gemeente Haarlem op vrijdag 6 en zaterdag 7 oktober het C the Future event in het C-district in Haarlem. 

Openingsfoto: “Open dag voor iedereen, jong & oud bij MAAK Haarlem”  

C the Future is hét tweedaagse event over innovatie, circulariteit, digitalisering en skills. De vrijdag is gericht op bedrijven, organisaties en ondernemers, met een interessant vol programma. Inspirerende gastsprekers die hun visie delen, waaronder futurist Ruud Veltenaar. De opnames voor de talkshow Goede Zaken Innovatief en mogen Haarlemmers hun idee pitchen tijdens de 18 de editie van het Initiatievencafé.

Ook zijn er inspirerende partijen zoals Het Versnellingshuis en Het Groene Brein aanwezig. Naast dit alles en vele workshops kun je je ook laten inspireren door de innovatieve en circulaire MAAKers in de meer dan 30 units op het terrein.
De zaterdag is voor iedereen, jong & oud!  Op deze tweede dag openen MAAK Haarlem en de 3D Makers Zone weer hun deuren en zijn er ook vandaag weer organisaties uitgenodigd om zich te presenteren aan het grote publiek. Zo is kringloopwarenhuis Snuffelmug aanwezig om het kleding recycle proces te laten zien, en kan je kleding ruilen.

Maakt, imker Falco, honing op een slimme manier.

Kan je een 3D-geprinte Black Panther levensgroot komen bewonderen.

Of kom een workshop Shibori-technieken, een oude Japanse verftechniek volgen. Geeft wol-expert Natalie, wol een nieuwe functie en laat dit graag zien. Laat MeltUp het hele plastic recyclingproces zien. En is er ook een zelfrijdende auto te bewonderen. Naast dit alles is er nog veel meer te zien en te doen. Bij een open dag hoort ook muziek en daarom wordt er live gespeeld op een 3D-geprinte cello en is de Haarlemse DJ School  aanwezig. Kom langs en volg een DJ-workshop. C the Future is één van de hotspots van het Weekend van de Wetenschap, waar wetenschap en technologie centraal staan. Wie weet komt vlogger Koen, een van hun ambassadeurs, ook nog langs.

C the Future heeft een interessant programma voor iedereen. Kom ook! Ga voor meer informatie naarnaar: C de FUTURE

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen