De Hartekamp Groep

Adres:

Delftlaan 327
Haarlem , 2024 CJ
Tel. 023 - 510 14 00

Website:

http://www.hartekampgroep.nl

Welkom bij de Hartekamp Groep

Iedereen heeft recht op een prettig leven. Ook mensen met een verstandelijke of meervoudige beperking. De Hartekamp Groep is een middelgrote, kleinschalig werkende organisatie met als doel om deze kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen te ondersteunen en te helpen zich te ontwikkelen. Dat doen wij door goed te luisteren en hun werkelijke vraag te herkennen.

Hoe wil je wonen? Hoe wil je je leven inrichten? Samen bekijken we wat mogelijk is om vervolgens deskundige ondersteuning te bieden. We stimuleren een goed netwerk van familie en vrienden en ontmoetingen met anderen. In een veilige en prettige leefomgeving.

De Hartekamp Groep doet dit al sinds 1953 en heeft meer dan 60 locaties. We bieden diverse woonvormen, vormen van dagbesteding en beschermd wonen in Kennemerland, Duin- en Bollenstreek, Amstelland en Meerlanden. Met 1.550 medewerkers (1220 FTE) en 725 vrijwilligers zetten we ons iedere dag in voor bijna 1.800 kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen met een beperking.

Een goede relatie met onze cliënten en de mensen om hen heen, staat bij ons voorop. Daarom is er cliëntmedezeggenschap, een vertrouwenspersoon en een klachtencommissie. Zij praten mee en geven advies over de zorg en ondersteuning die wij bieden. Dit helpt ons om de professionele service te leveren waar de Hartekamp Groep voor staat. Daarnaast is alle kennis en kunde voor behandeling van cliënten en voor het verstrekken van de deskundigheid van alle medewerkers gebundeld in een apart organisatieonderdeel, het Expertisecentrum.

Meer informatie over onze werkwijze vindt u in ons jaarverslag.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen