Haarlem: Vijf startups in finale Present Your Startup 4 december

Foto: Charles Duijff

Op woensdag 4 december vindt voor de zesde keer de finale van Present Your Startup in de Philharmonie in Haarlem plaats. Tijdens de jaarlijkse Present Your Startup kunnen investeerders live investeren in de bedrijven die op het podium staan

Bron gemeente Haarlem: Na twee maanden van trainingen en een afvalrace pitchen de beste vijf startups tijdens dit evenement hun ideeën voor een publiek van ondernemers, investeerders, experts en overige geïnteresseerden. De startups Best3Minutes, Bubbles Bodycare, GlamPop, Tickete en Triple ThreaT strijden tijdens de finale om de winst.

“Ik ben super trots om te zien welke stappen de deelnemers hebben gezet om te komen waar ze nu staan,” zegt oprichter Valerie Vallenduuk, “ze hebben echt groei doorgemaakt tijdens het programma. Hopelijk kunnen ze nu de volgende stap nemen door het aantrekken van groeikapitaal.”

De winnaar gaat naar huis met services ter waarde van 3.000 euro en een trip naar New York. In eerdere edities is via Present Your Startup al tot 25 miljoen aan financiering gefaciliteerd.

De gemeente Haarlem steunt Present Your Startup van harte.