Luister naar de Talkshow Nieuw in Noord op 1 juni

Foto: Charles Duijff

Over alle ontwikkelingen in Haarlem-Noord is er iedere eerste maandag van de maand de Talkshow Nieuw in Noord op de radio. Ook aanstaande maandag 1 juni weer. Luister vanuit huis tussen 19.00 en 21.00 uur via FM 89,9, DAB+ digitale radio of www.haarlem105.nl.

Bron gemeente: Presentatoren Arno van het Verhalenhuis en Marcel van welzijnsorganisatie DOCK in Noord gaan tijdens deze show telefonisch in gesprek met diverse gasten.

Uitzending maandag 1 juni

  • Luister maandag 1 juni naar een interview met Jochem de Boer en Sahar Youcoubi van SportSupport. Buurtsportcoaches organiseren iedere week sportactiviteiten voor jeugd op pleinen in Haarlem-Noord. Dat mag weer en hoe gaat dat? En vanaf juli starten zij een nieuw sport- en spelproject voor kinderen in Delftwijk-Zuid bij de speeltuin.
  • En luister naar Dayde Drieskens, sociaal raadsvrouw van DOCK. DOCK helpt met gratis juridische raad en daad de mensen in Noord die dit nodig hebben. En is er een project Stop de Schulden in Noord.
  • Daarnaast ander nieuws uit het stadsdeel.
  • En verhalenverteller Henny Hofstee sluit de talkshow met een mooi verhaal voor het slapen gaan.
  • De show wordt afgewisseld met muziek tussendoor.
  • In de show komt een nieuwe rubriek over wat leuk was in Haarlem-Noord en wat pijnlijk was de afgelopen maand. Suggesties zijn welkom en kunt u sturen aan[email protected].

Uitzending gemist

Heeft u een uitzending gemist? U kunt uitzendingen terugluisteren via www.haarlem105.nl.

Meer informatie

Meer informatie over de Talkshow Nieuw in Noord vindt u op www.verhalenhuishaarlem.nl.