Publiekshal gesloten op Bevrijdingsdag 5 mei

Foto: Google streetview

De publiekshal is woensdag 5 mei gesloten vanwege Bevrijdingsdag. Ook is de gemeente die dag telefonisch niet bereikbaar. De meldkamer van Handhaving blijft wel bereikbaar. Het Bevrijdingspopfestival vindt opnieuw online plaats.

Meldkamer Handhaving
Bij de meldkamer van de afdeling Handhaving kunt u urgente handhavingszaken melden, de meldcentralist zal vervolgens inschatten welke actie daarop ondernomen zal worden. Het telefoonnummer van de meldkamer is 023 511 4950. De meldkamer van Handhaving is bereikbaar van 8.30 tot 23.15 uur. De handhavers zijn op deze tijden ook op straat aanwezig.

Bevrijdingspopfestival online
Elk jaar op 5 mei vieren we Bevrijdingsdag. In 2021 is het thema vrijheid door de coronapandemie nóg actueler. Bevrijdingspop Haarlem beleef je dit jaar online, waar je maar wilt: thuis, bij vrienden of onderweg.

Bevrijdingspop Haarlem komt dit jaar online met een groots, en zoals altijd gratis toegankelijk, festival. Met optredens van onder anderen Typhoon, Eefje de Visser, Altin Gün en Banji. Maar natuurlijk ook met de landelijke Ambassadeurs van de Vrijheid Jonna Fraser, Davina Michelle en Tino Martin. Bevrijdingspop Haarlem wordt gepresenteerd door Giel Beelen. Een marathonuitzending van Haarlem105 is onderdeel van het online programma.

Kijk voor meer informatie op www.bevrijdingspop.nl.

Direct online regelen
Wist u dat u veel producten van de gemeente ook direct online kunt regelen? Wilt u een verhuizing doorgeven, een parkeervergunning of een uittreksel aanvragen? Op deze website vindt u alle producten die u online kunt regelen.