Zomerkamp Kenau: doe je mee?

Lijkt het je leuk om in een week een voorstelling te maken? En ben je tussen de 9 en 12 jaar? Meld je dan snel aan voor de gratis MuziekTheaterweek van de Wereldmuziekschool deze zomer in Schalkwijk.

Bron gemeente Haarlem:

Met een groep leeftijdsgenoten ga je een week lang aan de slag met muziek, theater en dans. Voor alle hapjes, drankjes en een heerlijke lunch wordt gezorgd. Op vrijdag wordt afgesloten met een mooie voorstelling!

Het thema van deze MuziekTheaterweek is Kenau. Even denken, dat was toch de Haarlemse heldin die in de 80-jarige oorlog de stad verdedigde toen de Spanjaarden aanvielen? Misschien speel jij straks een gemene Spaanse generaal, een dappere vrouw die de stad verdedigde, of zet je de aanval in met een swingende Spaanse flamenco. Het kan allemaal!

Ook in de Stadsschouwburg wordt deze zomer een voorstelling over Kenau gespeeld. Tijdens de MuziekTheaterweek komen professionele acteurs van die voorstelling langs om jullie tips te geven. In september mag je met de hele groep gratis naar Kenau op het voorplein van de Stadsschouwburg.

Meer informatie vind je op Zomerkamp Kenau – Wereldmuziekschool. Hier kun je je ook aanmelden.

Het zomerkamp is mogelijk gemaakt door de Philharmonie, gemeente Haarlem, Stichting Culturele Activiteiten Schalkwijk en de Wereldmuziekschool.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen