TEDxHaarlem 2021: een avond vol inhoud en entertainment rond het thema WASTE(D)

Foto: Charles Duijff

Op woensdag 29 september vindt in de Philharmonie de achtste editie van Haarlem TEDxHaarlem plaats. Tijdens dit lokaal georganiseerde TED-event delen sprekers hun inzichten en baanbrekende projecten op het gebied van Technologie, Entertainment en Design in het bekende TED-format. Het thema is actueel en duurzaam: WASTE(d).

Wethouder Berkhout (Duurzaamheid, Economie en Mobiliteit) opent de avond.

Wat voor de één waste is, is voor de ander mogelijk een grondstof. Op welke manieren worden er resources verspild of is het maar net hoe je ernaar kijkt? Enkele vragen waar de sprekers op ingaan. TEDxHaarlem kijkt vooruit om als community weer inspirerende ideeën op te doen en te delen. U kunt luisteren naar TED talks van Lakshmi, Iris Sommer, Sophie Poldermans en Laurina Nieukerke. Er zijn optredens van André Heuvelman en Bende van de Vooruitgang. In de foyer zijn foto-exposities van Marjory Haringa en Mirjam Verschoor.

Informatie en kaartverkoop

Datum en tijd: woensdag 29 september 2021 van 20.00 tot 22.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur)
Locatie: Philharmonie Haarlem.
Kosten: 32,50 euro, inclusief koffie of thee.

Tickets zijn verkrijgbaar via de Philharmonie Haarlem. Dit zijn geplaceerde kaarten.

Over TEDxHaarlem

TEDxHaarlem is een Amerikaans concept, waarbij sprekers plaatsnemen op een rode stip. TED Talks worden gehouden binnen de thema’s van TED: Technology, Entertainment en Design, en behoren tot de meest bekeken video’s op YouTube. Een TED Talk is een tot in de puntjes voorbereide presentatie. Iedere spreker krijgt ter voorbereiding een sprekerscoach toegewezen.