Zelfstandig ondernemer in het nieuwe normaal

Foto: Pixabay

Net als grotere bedrijven zijn ook veel zelfstandig ondernemers getroffen door corona. Er is veel hulp, maar niet iedereen weet die te vinden. Luister naar de nieuwe podcastserie waar we zelfstandig ondernemers een stap verder helpen

Net als grotere bedrijven zijn ook veel zelfstandig ondernemers getroffen door corona. Er is veel hulp, maar niet iedereen weet die te vinden. Luister naar de nieuwe podcastserie waar we zelfstandig ondernemers een stap verder helpen.

Sommigen hebben de afgelopen anderhalf jaar goed doorstaan, al dan niet met steun vanuit de overheid. Anderen vragen zich af of ze kunnen blijven bestaan, of zijn een andere weg ingeslagen. Ook zijn er zelfstandig ondernemers die door de coronacrisis geen opdrachten meer kregen waardoor financiële problemen zijn ontstaan.

Wij hopen met deze podcastserie van 3 afleveringen zelfstandig ondernemers een stap verder te helpen. De eerste twee podcasts geven inzicht in waar hulp te vinden is. In de laatste van de reeks gaan we in gesprek met een zelfstandig ondernemer.

Aflevering 1: Versterken van je onderneming
In deze eerste aflevering zoomen we in op je onderneming en op ondernemerschap. Hoe sterk is je bedrijf, hoe sterk ben je zelf, waar moet je naar kijken als je wilt weten of je onderneming levensvatbaar is. Nu en in de toekomst. Aan het woord zijn Ruud Meijer, Florian de Jager en Ernst van Voorst.

Naar de PODCAST op de website van de gemeente Haarlem