Altijd al een kijkje willen nemen bij prachtige initiatieven in de stad?

Foto: Charles Duijff

Zaterdag 11 juni bent u tussen 10.00 en 17.00 uur van harte welkom bij verschillende initiatieven en organisaties in de stad. Neem een kijkje in de kas van Wij Telen Groente. Vis met SUPmission plastic uit de Haarlemse grachten.

Ontdek de waarde van voedsel met Haarlem Food Kids. Of wandel mee met de bewoners uit de Amsterdamse Buurt over de Esplanade en leer hoe dit groene straatpark tot stand is gekomen.

Laat u inspireren tijdens het eerste Haarlemse Stadmakerscongres en ontdek hoe u uw stad of buurt een stukje mooier, groener of socialer kunt maken.

In de aanloop naar 11 juni wordt het programma steeds meer aangevuld. Op de dag zelf zijn er flyers met het programma om mee te nemen op de fiets of in de auto. De flyer is verkrijgbaar bij alle locaties.

Deze open dag wordt voor de eerste keer georganiseerd door het Stadmakerscongres Haarlem, een samenwerking van Haarlemse stadmakers. Stadmakers zijn initiatiefrijke bewoners, sociaal ondernemers, maatschappelijk betrokken ontwikkelaars, welzijnsorganisaties, ambtenaren en andere organisaties. Zij werken samen aan een toekomstbestendige, inclusieve en fijne leefomgeving.

Meer informatie en het programma vindt u op www.stadmakerscongreshaarlem.nl.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen