Frederikspark vanaf 31 mei voor 2 maanden afgesloten door werkzaamheden

Foto: Gemeente Haarlem

HAARLEM – In Haarlem wordt flink verbouwd. Ook op het Houtplein en de omgeving eromheen. Zo krijgt de kruising tussen het Frederikspark, de Dreef en het Houtplein een nieuwe indeling. Daardoor is het kruispunt vanaf 31 mei 2023 voor 2 maanden afgesloten.

Dura Vermeer start woensdag 31 mei met de werkzaamheden aan het kruispunt. De oude gasleiding wordt verwijderd en er komt een nieuwe gasleiding onder het fietspad te liggen.

Omleiding voor fietsers en auto’s
Tijdens de werkzaamheden kunnen fietsers en autorijders via een andere route rijden. Fietsers worden bij de Kleine Houtweg omgeleid richting het centrum of richting het Florapark. Fietsverkeer uit Heemstede fietst via de Van Eedenstraat en de Raamsingel naar het centrum.

Parkeergarage de Dreef blijft via de Dreef bereikbaar. Dit geldt ook voor de ventweg van de Dreef. Ter hoogte van de kruising met het Frederikspark is de Dreef afgesloten. Parkeergarage Houtplein is bereikbaar via de Baan, de uitrit loopt via het Frederikspark. Zie ook de omleidingsroutes in onderstaande plattegrond. Door de rood gemarkeerde straten kunt u niet rijden.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen