Opening Informatiepunt Centrum Schalkwijk maandag 26 februari

Foto: Gemeente Haarlem

HAARLEM – Centrum Schalkwijk krijgt een informatiepunt voor bouwprojecten in de wijk. Bij het informatiepunt kan iedereen terecht met vragen over de bouw van het nieuwe winkelcentrum en nieuwe woningen. Men kan er ook informatie krijgen over de veranderingen in het gebied rond de Europaweg en andere projecten binnen Schalkwijk.

(bron en foto’s: Gemeente Haarlem)

Het Infopunt Centrum Schalkwijk 2030 is vanaf 26 februari 2024 gevestigd aan Rivièradreef 39, vlakbij het Hemaplein. Het zit naast de voormalig BCC en schuin tegenover ICI Paris. Het infopunt is open op dinsdag-, woensdag- en vrijdagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur. Iedereen die vragen heeft kan binnenlopen.

Ontwikkelingen in Schalkwijk
Schalkwijk is flink in ontwikkeling. In het gebied rond de Europaweg verandert veel. Lege kantoorpanden maken plaats voor betaalbare appartementen. Er komt meer groen. Ook Centrum Schalkwijk is in ontwikkeling. De vernieuwing van het winkelcentrum gebeurt in 3 fasen. De eerste fase is afgerond, fase 2 gaat binnenkort beginnen. Voor fase 3 worden op dit moment de plannen gemaakt.Opening Infopunt
Maandagmiddag 26 februari opent wethouder Floor Roduner het informatiepunt. Vanaf 16.00 uur  ies iedereen welkom en staat de koffie klaar.

Meer informatie over de vernieuwing van het winkelcentrum is te vinden op de webpagina Vernieuwing winkelcentrum Schalkwijk.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen