Al bij ruim 250 mensen in regio Haarlem (buik)vet verwijderd!

Foto: [email protected] (aangeleverd)

FabulousFreeze, onderdeel van [email protected] in Haarlem heeft ruime ervaring in het wegvriezen van vet. Al 250 mensen uit Haarlem en omstreken zijn behandeld met een mooi resultaat.

Wegvriezen is niet helemaal de juiste term. De vetcellen onder de huid worden sterk afgekoeld tot 4 graden in een korte tijd. De vetcel kan niet tegen een dergelijke kou en sterft af. Je lichaam voert de vetcel vervolgens op een natuurlijke manier af via het lymfestelsel en de nieren. Een eenmaal afgebroken vetcel komt nooit meer terug. Dit wordt ook wel cryolipolyse genoemd.

Tot wel 10 centimeter verlies in buikomtrek
Overal waar plaatselijk vet zit op het lichaam is de behandeling mogelijk. Of het nu gaat om de buik, binnenkant benen, borsten, rug of de onderkin. Bij een behandeling van de buik verlies je gemiddeld 1 centimeter per behandeling. Een kuur van 8 behandelingen levert wel 8 tot 10 centimeter omvang verlies op!

De voordelen op een rijtje

  • vetcellen worden definitief en pijnloos verwijderd
  • de behandeling duurt maar 30 minuten
  • geen operatie of injecties nodig
  • geen schadelijke bijwerking
  • geen hersteltijd na de behandeling
  • tot 10 centimeter verlies in omtrek mogelijk in 8 behandelingen
  • mooiere, stevige huid na een aantal behandelingen

Geen beurse of blauwe plekken of een stekende huid
[email protected] werkt met de Cryo21, dat de vetcellen veilig verwijderd: zonder operatie, narcose én zonder hersteltijd! Je houdt aan de behandeling geen beurse of blauwe plekken en een stekende huid over. De huid wordt namelijk niet, zoals bij sommige andere apparaten het geval is, vacuüm gezogen.

Met een kuur bereik je een optimaal resultaat
Omdat de Cryo21 handmatig wordt bediend, kan ieder gewenst oppervlak behandeld worden. De kop van de machine kan alle contouren van het lichaam volgen, zodat moeiteloos zowel knieën, armen, billen als onderarmen en buik behandeld kunnen worden. Al na één behandeling kun je het effect meten, maar een goed zichtbaar resultaat bereik je wanneer je een kuur van circa zes behandelingen volgt.

Zelfs geschikt voor je gezicht!
De jaren hebben ook hun sporen nagelaten op je gezicht. De eerste lijntjes en rimpeltjes zijn een feit en je hebt ook niet meer zo’n mooie, strakke kaaklijn. De Cryo21 brengt hier verandering in. Tijdens deze behandeling worden de cellen niet bevroren, maar wordt de huid met een strijkende beweging heel koud gemaakt. De kou stimuleert de huidcellen om nieuw elastine en collageen aan te maken. Ook hiervoor geldt dat je geen hersteltijd nodig hebt en je met een kuur van vier tot zes keer een optimaal resultaat bereikt. Voor een blijvend resultaat kun je de behandeling eens in de zes weken herhalen.

Proefbehandeling met 50% korting
Ter introductie biedt FabulousFreeze een proefbehandeling aan, met 50% korting, om te kijken of de methode aanslaat en om de behandeling te ervaren. In 95% van de gevallen heeft de behandeling al na de eerste behandeling een meetbaar resultaat.

Ga voor meer informatie en voor het boeken van een proefbehandeling naar  http://vetwegvriezen.nl/ of neem contact op via [email protected] of 06-81428174.

Reacties