Jong filmtalent gezocht voor Shoot your shot

Logo van shoot your shot.
Foto: pr

De Filmschuur is op zoek naar jong filmtalent. Tieners tussen 15 en 20 jaar kunnen zich opgeven voor de  filmcompetitie Shoot your Shot.

Ieder seizoen wordt er gewerkt vanuit een ander thema. Het thema van Shoot Your Shot #12 wordt half augustus bekend gemaakt. Je bent vrij in het genre (videoclip, animatiefilm, een prank) en de inhoud van je film. De duur van de film is minimaal 1 minuut en maximaal 5 minuten.
Inschrijven kan hier vanaf 1 september t/m 1 oktober 2016. Deelnemers krijgen een Tips & Tricks workshop van een filmmaker aangeboden op donderdag 6 oktober en een montageworkshop op donderdag 3 november 2016.
Uit alle inzendingen selecteert de Filmschuur een aantal films voor de finale op zondag 11 december om 15.00 uur.
De winnende film wordt een week lang vertoond als voorfilm voor alle films in de Filmschuur. Daarnaast krijgt de winnaar een waardebon van Open Studio aangeboden en biedt EYE Film Instituut Nederland een plek aan in een jongeren jury van Moviezone op een van de grote filmfestivals in Nederland.
De film die de publieksprijs wint, wordt vertoond voor een nog nader bekend te maken jongerenfilm in de Filmschuur.
Deelname aan Shoot Your Shot #12 kost € 10,00 per persoon (inclusief Tips & Tricks workshop, montageworkshop en toegang tot de finale). Dit bedrag kan ook betaald worden met de Cultuurkaart. Deelnemers zijn zelf verantwoordelijk voor apparatuur, opnames en montage. De Filmschuur biedt begeleiding op inhoudelijk gebied.

Reacties