Telstar en Jong AZ delen de punten tijdens streekderby in Velsen.

Mister Telstar Frank Korpershoek goed voor de late gelijkmaker

VELSEN-ZUID – Telstar en Jong AZ hebben vrijdagavond in een zeer aantrekkelijke wedstrijd met 2-2 gelijkgespeeld.

(bron: NH Nieuws / foto’s Dennis Gouda)

In een wedstrijd waarin het team van Michel Vonk zich de betere ploeg toonde lukte het Jong AZ toch niet om de broodnodige 3 punten mee naar huis te nemen.

Telstar begon het thuisduel tegen Jong AZ met dezelfde elf namen als in de met 1-4 gewonnen wedstrijd tegen TOP Oss. Toch was het Jong AZ dat vanaf het begin sterker was. Iets wat zich echter niet in doelpunten vertaalde. Integendeel, want na een kwartier was Ilias Bronkhorst die de Velsenaren op 1-0 bracht. Kenzo Goudmijn (in de 33e minuut) en aanvoerder Peer Koomeiners (76e minuut) zorgden ervoor dat de stand een juiste aftekening werd van de krachtsverhouding op het veld.

De voorsprong van de Alkmaarders zou echter niet over de eindstreep worden getrokken. In de 87e minuut zorgde Mister Telstar Krank Korpershoek als nog voor de gelijkmaker.

Door het gelijkspel blijft Telstar op de achtste plaatst, terwijl Jong AZ blijft op de achttiende plaatst in de eerste divisie blijft staan.

Klik hier voor het wedstrijdverslag en de interviews van mediapartner NH Nieuws.

Uitgebreide foto-impressie van Dennis Gouda
Fotograaf Dennis Gouda was aanwezig bij de wedstrijd en maakte een uitgebreide foto-impressie. Hieronder een paar als voorproefje. Klik HIER voor de complete fotoserie.