Zit je klaar voor tickets voor show van Hans Teeuwen?

Hans Teeuwen.
Foto: pr-foto

Zit je klaar voor de verkoop van kaarten voor Hans Teeuwen? De Stadsschouwburg in Haarlem wel. Woensdag 20 januari om 10.00 uur begint de verkoop van kaartjes voor de voorstelling Echte Rancune in Stadsschouwburg Haarlem.

Ze zullen het weten in de Stadsschouwburg, want Hans Teeuwen is zeer populair. De verkoop begint online om tien uur ’s ochtends en er geldt een restrictie van vier kaarten per persoon. ,,Wij verwachten dat er wegens grote drukte een wachtrij op de website zal zijn en dat de voorstelling snel uitverkocht is. Wij kunnen u helaas geen toegangskaarten garanderen”, schrijft de schouwburg aan trouwe klanten.

Echte Rancune is volgens de opgave van de artiest een bonte avond boordevol karaktermoord op belangrijke mensen en instituties. Verder gaat Hans zich kwetsbaar opstellen en eerlijk praten over zijn eigen zwakheden zoals narcisme en een hardnekkige softdrugsverslaving. Ook voor wijven!, schrijft Teeuwen er voor de zekerheid bij.

Deze voorstelling is op 21 april om kwart over acht ’s avonds en het gaat om een try-out. De prijzen beginnen bij achttien euro.

 

Reacties