Feesten gaan door bij partycentrum Haarlem in stadion

Partycentrum Haarlem.
Foto: haarlemnieuws

Haarlemmers die willen feesten in partycentrum Haarlem, of er al een feest hebben geboekt, hoeven zich geen zorgen te maken. Ook al begint de sloop van een van de tribunes in het HFC Haarlem-stadion, het partycentrum blijft zeker nog jaren open.

Wethouder Merijn Snoek kondigde donderdag aan dat de sloop van het stadion gaat beginnen met het weghalen van asbestplaten in het dak van de Noordtribune. Later volgt de rest van de tribune en uiteindelijk het hele stadion.

Partycentrum Haarlem zit onder de hoofdtribune en die blijft vooralsnog gewoon staan. Eigenaar Herman Beck wordt platgebeld door mensen die vragen of hun feest nog wel doorgaat. Zij weten niet precies waar de Noordtribune zit en zijn bang dat de feestzaal al snel niet meer bestaat.

Beck heeft contact opgenomen met wethouder Snoek om hem te vragen ook het partycentrum voortaan in te lichten wanneer hij naar buiten treedt met informatie over de sloop van het stadion van HFC Haarlem, dat zes jaar geleden failliet ging.

Wanneer een projectontwikkelaar zich meldt voor de grond om woningen te bouwen, gaat de hele boel plat. Wethouder Snoek denkt dat dat nog jaren op zich laat wachten. Beck wijst erop dat de gemeente hem contractueel verplicht is anderhalf jaar van tevoren in te lichten over vertrek. ,,Ik weet al 25 jaar dat het stadion een keer weggaat, en dat wij hier weg moeten, maar nu is dat absoluut niet aan de orde.”

 

 

Reacties