Sportinstuif: stelen en slaan voor Haarlemse honkbalzomer

Poster van de sportinstuif.
Foto: sportsupport

Haarlem is in juli het hart van het Europese honkbal met de Honkbalweek van 15 tot 24 juli. Eind maart begint het honkbalseizoen weer, bijvoorbeeld met de Haarlem Series, alle regionale topploegen doen mee, op het vernieuwde complex van Onze Gezellen in Haarlem-Noord.

Basisschoolkinderen kunnen in de voorjaarsvakantie goedkoop kennis maken met deze mondiale topsport die in Tokio mogelijk weer olympisch wordt. Sportsupport heeft voor dinsdag 1 maart een Sportinstuif georganiseerd waar kinderen kennis kunnen maken met onder meer honk- en softbal. De instuif duurt van half tien tot drie, kost 3,50 euro en is in de Ruud van der Geesthal achter zwembad De Planeet.

Honkbalzomer

Trainers van Onze Gezellen leren de eerste kneepjes van deze wereldsport. Een handige en laagdrempelige manier om met de sporten kennis te maken.

Naast honkbal zijn er ook andere sporten te doen zoals atletiek, handbal, tennis of basketbal. Alle benodigde informatie staat op jeugdsportpas.

Het doel van deze JeugdSportPas is om kinderen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met diverse vormen van sport. SportSupport heeft ervoor gezorgd dat jeugd kennis kan maken met verschillende sporten voor een zeer laag kennismakingstarief. Ook voor kinderen die al aan sport doen is het leuk om eens kennis te maken met andere sporten.

Poster van de sportinstuif.

Reacties