Haarlem-stadion en Het Schoter in clip Lil’ Kleine en Ronnie Flex

Foto uit de videoclip.
Foto: Youtube/Giocatori

Dreigt er nou een vrijpartij te komen in de douches van de kleedkamers in het Haarlem-stadion?

Oordeel zelf; het heeft er in ieder geval alle schijn van aan het einde van┬áde nieuwste clip van Ronnie Flex en Lil’ Kleine, de twee zeer populaire artiesten die ook op Bevrijdingspop in Haarlem komen optreden. In het nummer ‘Alleen’ maken ze deel uit van het gezelschap Giocatori, met als derde zanger/DJ Sjaak.

Het Schoter

Het doorgaans verlaten stadion van HFC Haarlem en het schoolplein van de Haarlemse middelbare school Het Schoter zijn decor van de nieuwste videoclip van deze artiesten. In de avonduren zijn de opnames gemaakt, maar het schoolplein en zeker het stadion aan de Sportweg zijn duidelijk te herkennen. Vooral de kleedkamers zijn cruciaal in de video. De clip is nog geen maand op YouTube en nu al bijna 700.000 keer bekeken.

Middelvinger

Deze twee artiesten zijn zeer populair. Lil’ Kleine kwam in 2015 in het nieuws omdat hij is opgepakt door de politie voor belediging en opruiing toen hij tijdens een optreden in Hilversum beledigende teksten richting de politie uitte en het publiek opriep die teksten te herhalen en de middelvinger op te steken naar ‘politie, justitie, SBS 6 en RTL Boulevard’. Dat deed het publiek vervolgens.

Ronnie Flex en Lil’ Kleine maakten vorig jaar samen de zomerhit Drank & Drugs.

 

 

Reacties