Goed-voor-de-beurs Energiebeurs in Reinaldapark

Groene Ambassade.
Foto: pr

Wil jij meer aan het milieu denken en flink besparen op je energierekening? Bewonersinitiatief De Groene Ambassade uit Haarlem-Oost houdt morgen, zaterdag 19 maart, een energiebeurs in het Chalet van Tennispark Reinalda in het Reinaldapark aan de Prins Bernhardlaan.

De Groene Ambassade begon een jaar geleden met informatieavonden over energiebesparende maatregelen in huis. Samenwerking met bedrijven heeft er toe geleid dat er met collectieve inkoop scherpe prijzen en hoge kortingen werden verkregen voor isolatie, CV-ketels, kozijnen, zonnepanelen en infraroodwarmte panelen.

Alle Haarlemmers

De Energiebeurs deze zaterdag (van tien tot vijf uur ’s middags) is daar een vervolg op. In het chalet staat de Groene Ambassade met de geselecteerde bedrijven met energiebesparende producten voor uw woning. Volgens de Groene Ambassade hebben de bedrijven op deze dag ‘weer een scherp geprijsd aanbod’. De aanbiedingen gelden op 19 maart voor alle inwoners van Haarlem, dus niet uitsluitend voor Haarlem Oost.

In voorbereiding op de energiebeurs maakten de Groene Ambassade en de gemeente het mogelijk dat Haarlemmers een infraroodscan van hun woning konden laten maken om het warmteverlies in kaart te brengen. Deze foto’s zijn zaterdag klaar.

Tijdens de Energiebeurs is er veel productinformatie te krijgen, geven deskundigen inzicht in je energierekening en zijn er veel besparende tips te krijgen. Kijk ook op de site van de Energie Ambassade.

Reacties