Onze Gezellen zoekt jongens en meiden die gek zijn op voetballen

Poster van OG.
Foto: Onze Gezellen

Onze Gezellen houdt op zaterdag 28 mei een instuif voor jongens en meiden die graag willen voetballen. Alle leerlingen van basisscholen zijn welkom wanneer ze niet al lid van OG zijn.

De instuif duurt van 10.00 uur tot 12.30 uur en ouders zijn welkom om te komen en blijven kijken om kennis te maken met de club. De kinderen krijgen onder meer een voetbaltraining en kunnen dus het best sportkleren aan doen.

Zeshonderd leden uit voornamelijk Haarlem-Noord en Velserbroek voetballen bij Onze Gezellen op het Van der Aartsportpark, tussen het ziekenhuis en MacDonald’s in Noord. Daar bevinden zich drie voetbalvelden (twee van kunstgras) , een eigen sporthal en een ruime kantine. ‘Als veldvoetbalvereniging met een eigen sporthal kan er dus ook worden getraind als het buiten te nat of te koud is’, meldt de club.

Behalve voetbal wordt er bij Onze Gezellen ook zaalvoetbal, honkbal en softbal, basketbal en badminton gespeeld.

De allerkleinste voetballertjes (vanaf vier jaar) worden Geitjes genoemd. Hier begint het allemaal vanaf 4 jaar oud. Na de Geitjes kom je bij de Mini`s en daarna bij de F-pupillen en de E-pupillen. Geïnteresseerden in Onze Gezellen kunnen ook alvast kijken op de site van Onze Gezellen.

Reacties