Loopcircuit haalt multinational binnen als sponsor

RSM en Sportsupport slaan handen ineen.
Foto: sportsupport

Accountants- en belastingadvieskantoor RSM verbindt zijn naam voor de komende drie jaar aan het Sportsupport Loopcircuit.

Dat bestaat uit vijf hardloopevenementen in Haarlem en omgeving, namelijk de ZorgSpecialist Loop (afgelopen zondag), de eci Letterenloop, Haarlems Dagblad – LifeFit Grachtenloop, Vitaminstore Halve van Haarlem en de Heemstedeloop.

Het circuit krijgt nu de naam ‘RSM Loopcircuit powered by Run2Day Haarlem’. Directievoorzitter Rudolf Winkenius meldt dat RSM meer lokale sport ondersteunt en dat RSM Niehe LancĂ©e Kooij voortaan internationaal herkenbaar verder gaat als RSM. Door het hardloopcircuit te sponsoren kan RSM aan die nieuwe naamsbekendheid gaan werken. In de ruime Haarlemse regio heeft RSM vier kantoren waaronder eentje in Haarlem zelf. Wereldwijd zijn er 760 RSM-kantoren.

Het Loopcircuit van Sportsupport wordt al voor het zeventiende jaar op rij georganiseerd. Volgens directeur Jerry Buitendijk is het dankzij de nieuwe sponsor mogelijk om zowel in kwaliteit en kwantiteit de groeien.

 

Reacties