Weer nieuwe deelnemers aan Haarlem Culinair

Drukte bij Haarlem Culinair op de Grote Markt.
Foto: pr/ad schaap

Twee  restaurants maken hun debuut op Haarlem Culinair: Ristorante Napoli en Restaurant Parels. Haarlem Culinair speelt zich weer af op de Grote Markt, dit jaar van 4 tot en met 7 augustus. De entree is gratis, bij elk restaurant kan apart worden afgerekend.

Alle deelnemers willen de bezoekers weer culinair gaan verrassen met hun specialiteiten. Dat zijn niet de minste uit de horeca: De Jopenkerk, Restaurant Fris, Kippenhal, Wijn&Ko, Brick, Dijkers, Toujours, Restaurant De Uitkijk en Sushi Time. De Haarlemse sterrenzaken Restaurant ML en Ratatouille Food & Wine zijn er ook bij. Voorafgaand, op woensdag 3 augustus, koken zij het Sterrendiner waarvoor nog tafels beschikbaar zijn.

De eerste dag, donderdag, begint het spektakel om 17.00 uur, de dagen erna om 13.00 uur. Het Duits Wijnbureau is als sponsor betrokken bij het evenement.

Haarlem Culinair speelt zich niet alleen af op de Grote Markt. Naast de Jopenkerk is er net als vorig jaar op donderdag en vrijdag een speciaalbier-markt. Op zondag zal er een slowfood-markt worden georganiseerd. Dit keer is de Botermarkt de locatie.

Kijk hier voor meer informatie.

Reacties