Opnieuw lid van Kon. HFC overleden in buitenland

Toegangshek tot het HFC-complex.
Foto: haarlemnieuws

Koninklijke HFC meldt dat opnieuw een lid van de Haarlemse voetbalclub is overleden in het buitenland. Jason Burke (29) overleefde zaterdag een motorongeluk op Bali niet.

Dit schrijven zijn vrienden op de site van HFC:

“De man met de aller breedste glimlach…

Jase. De allergrootste levensgenieter en avonturier. Met de allerbreedste glimlach van oor tot oor. Een glimlach die voor altijd op je netvlies blijft staan.

Jase voetbalde in zaterdag 2 als hij in Nederland was, althans voetballen, hij rende in het veld. Jase had gigantisch veel talenten. Hij wist dat voetballen niet bovenaan deze lange lijst met talenten pronkte, maar hij compenseerde dit altijd met zijn persoonlijkheid. Altijd sociaal en oprecht geïnteresseerd. Altijd vrolijk. Gul. Soms te gul. Altijd met die heerlijke glimlach. Een lieverd. Een ontzettende lieverd.

Bijna 30. Veel te jong. Gadverdamme. 15 oktober zouden wij met ‘de Vriendengroep’ zijn 30e verjaardag gaan vieren op ‘zijn’ Bali. Een knalfuif zou het worden. En dat wordt het nog steeds. Nu gaan we zijn leven vieren. Voor Jase. De allemansvriend die sowieso alles vierde. Echt alles. En terecht.

Het glas was altijd halfvol. Dus nooit leeg. Dus als laatste naar huis. Aan het eind van de avond altijd alles kwijt, alles behalve die glimlach.

Shit Jase, je had nog zo veel plannen. Wat gaan we je ongelooflijk missen. Je gaat voor het eerst echt veels te vroeg weg. Nooit meer naar huis!

We zullen je nooit vergeten. Proost gab!

Je gabbers”

In april overleed HFC-lid Michel Kamp tijdens een wintersporttrip.

Reacties