Niels Geusebroek en Van Dik Hout naar Schalkwijk aan Zee Festival

Van Dik Hout.
Foto: pr-foto Guido Aalders

Niels Geusebroek en Van Dik Hout treden op tijdens de jubileumeditie van het Schalkwijk aan Zee Festival op 4 september in Haarlem. Dat heeft de organisatie vandaag bekend gemaakt.

Van Dik Hout speelt in de Theatertent een akoestische sessie. Van Dik Hout speelde vorige week ook in Haarlem tijdens Haarlem Jazz & More.

Ook Paul van Utrecht, Jan J. Pieterse & Frank van Pamelen en Nikki Jacobs zijn nieuw in de programmering van de Theatertent die ook dit jaar door Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem wordt verzorgd. Eerder deze maand kondigde de organisatie al het salsa-orkest Leticia y su Rumbadama en de rockband Sway uit Haarlem aan.

Gratis festival

Vanaf 12.00 uur barst het gratis festival los in het recreatiegebied De Molenplas. De muzikale aftrap van het festival wordt verzorgd door De Damiate Band Haarlem. Het totale programma is op deze site te vinden.

Het festival wordt dit jaar mogelijk gemaakt door Ymere, Pré Wonen, gemeente Haarlem, Stichting Dock, Wijkraden Schalkwijk, Rabobank Haarlem en Omstreken, Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem, Winkelcentrum Schalkwijk, Hotel Van der Valk Haarlem en restaurant de Molenplas.

Reacties