Mart Smeets en junior geven commentaar bij EK Honkbal op Ziggo

Toernooidirecteur Frits Mulder met de nieuwe ambassadeur.
Foto: Pr-foto Jaap Kroon

Haarlemmer Mart Smeets kan het niet laten: Tijdens het EK Honkbal in Haarlemmermeer geeft hij op televisie commentaar bij de wedstrijden. Nieuw is dat zijn zoon Tjerk één van de analisten is.

Het EK Honkbal in Haarlemmermeer begint over twee dagen en duurt tot en met 18 september. Wedstrijden worden live uitgezonden op het ‘gratis sportkanaal’ Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal.

Oranje, dat in het honkbal officieel Team Kingdom of the Netherlands heet, vanwege de grote inbreng van de Antillen, wordt op televisie live verslagen door de familie Smeets. Vader is ruim veertig jaar honkbalverslaggever geweest en een fervent volger van de Major League Baseball in Amerika. Hij is sinds dit jaar ambassadeur van de Haarlemse Honkbalweek. Zoon Tjerk is nu teammanager bij Ajax, speelde op hoog niveau honkbal – onder meer bij Kinheim in Haarlem – en schopte het tot international en olympiër.

Het EK begint voor Nederland op vrijdagavond zeven uur op het veld van Pioniers in Hoofddorp. Groot-Brittannië is de tegenstander. Ook op het honkbalveld in Nieuw-Vennep worden wedstrijden gespeeld. Kijk hier voor meer info.

 

 

 

Reacties