Hoedjes en hotemetoten naar Haarlemse Prinsjesdag Lunch

De Prinsjesdaglunch in 2015.
Foto: noortje dalhuijsen

Dames met hoedjes op, hotemetoten uit het Haarlemse bedrijfsleven en de politiek: in Den Haag is de Ridderzaal toneel van Prinsjesdag, in Haarlem is dat bedrijventerrein Waarderpolder.

Ruim 125 ondernemers en directeuren komen op 20 september naar de Haarlemse Prinsjesdag Lunch, volgens de organisatie een ‘Haarlemse knipoog naar Den Haag’. Kennemer Business Zakennetwerk, Industriekring Waarderpolder en Haarlems Dagblad zijn de initiatiefnemers van het evenement in het Oliehuis van de Lichtfabriek.

De Haarlemse variant kan nog wat bezoekers gebruiken: Tickets zijn via deze link te bestellen.

Het gaat om de derde editie van de lunch waar alle vijf de Haarlemse wethouders aanwezig zullen zijn. Op schermen worden beelden van Prinsjesdag in Den Haag getoond waardoor er een Troonrede-sfeer zal hangen in het Oliehuis. Wil je erbij horen in Haarlem of in contact komen met lokale bepalende mensen, dan is deelname aan deze lunch zeker het overwegen waard.

Speciale gast is trendwatcher Richard van Hooijdonk. Hij zal een presentatie geven over toekomstige ontwikkelingen en trends en hun invloed op leven en economie.

De lunch zal weer worden verzorgd door leerlingen van de horeca-opleiding van ROC Nova College.


Reacties