Vandaag nieuwe burgemeester, maandag in NV Haarlem

Jos Wienen.
Foto: redactie

Jos Wienen (55) begint vandaag als burgemeester van Haarlem, vanavond beëdigt de Commissaris van de Koning hem in de Haarlemse raadszaal.

De opvolger van Bernt Schneiders werkte tot voor kort als burgemeester van Katwijk. Komende maandag kan elke Haarlemmer hem voor het eerst ‘in het wild’ zien als burgemeester wanneer hij aanschuift bij NV Haarlem, de talkshow voor en door ondernemers in de Kleine Zaal van de Philharmonie in Haarlem.

Talkshow en netwerkborrel

De toegang is gratis en de inloop is vanaf 16.30 uur. Van vijf tot zes uur is de talkshow en daarna is er een netwerkborrel. Misschien kan je de nieuwe burgemeester daar even de hand schudden.

Het programma van de NV heeft verder interessante gasten, zoals Frank van Baaren en Merel Janssen van het Veerkwartier die de Veerplas helemaal hip and happening aan het maken zijn.

En de ondernemende studenten Timo Bijnsdorp en Roel Nelis van hogeschool Inholland praten over de combinatie van studie met een eigen onderneming.

De gasten zijn verder van alle markten thuis: Shemara Pijpers van Raw Patisserie weet alles van chocola, Arwin Paulides van het Carlton alles van hotels en Michael de Louwere van Webspeaking over avatars op je website. De muziek is goed verzorgd met gitaarvirtuoos Marnix DuCroock.

Aanmelden voor de NV is wel verplicht en kan via deze link.

 

 

Reacties