Haarlemmer Frank Visser op lijst ChristenUnie

Frank Visser.
Foto: ChristenUnie

Haarlemmer Frank Visser is één van de kandidaten op de kandidatenlijst van de ChristenUnie voor de verkiezingen voor de Tweede Kamer op 15 maart 2017.

Frank Visser staat op plaats 38 van de door het landelijk bestuur voorgestelde kandidatenlijst. De kans dat hij daadwerkelijk de Kamer ingaat, is daarmee niet zo groot.

Op 26 november stelt het partijcongres van de ChristenUnie de kandidatenlijst definitief vast.

Nederlandse Spoorwegen

Frank Visser (38 jaar) is sinds 2014 gemeenteraadslid voor de ChristenUnie in Haarlem. Hij was de afgelopen 10 jaar beleidsmedewerker bij de Tweede Kamerfractie van de ChristenUnie en daar verantwoordelijk voor Infrastructuur, Milieu, Wonen, Veiligheid en Visserij. Sinds deze zomer werkt hij op het hoofdkantoor van de Nederlandse Spoorwegen als senior adviseur stakeholdermanagement.

Ook in 2012 stond Frank Visser op de lijst van de ChristenUnie voor de Tweede Kamer, toen als lijstduwer op plek 47. ‘Leuk dat ik nu wat hoger kom te staan. Het blijft natuurlijk een lijstduwersplek. Ik hoop zoveel mogelijk stemmen binnen te halen voor de partij en ga actief campagne voeren via social media, op straat en in debatten.’

 

Reacties