Weekendlang verkleden en griezelen in en om Haarlem

Halloweenposter van het Patronaat in 2015.
Foto: Patronaat

Het Patronaat en Club Stalker staan komend weekeinde in de donkere uren in het teken van Halloween. Maandag is de officiële datum van het griezelfeest. In Lisse is er vrijdag en zaterdag weer het grote Halloweenfeest bij kasteel Keukenhof.

In club Stalker in de Kromme Elleboogsteeg in Haarlem organiseert ‘Klerezooi’ het feest vanaf elf uur zaterdagavond. ‘Dat wordt weer keihard rellen, hossen en zuipen’, schrijft Klerezooi. Verklede gasten krijgen een gratis Halloween-shotje.

Griezeligste feestje van Haarlem

Patronaat aan de Zijlsingel 2 gaat, ook op 29 oktober,  los met Vunzige Deuntjes in samenwerking met Woelig, Dabutes en Haarlem Ordinair. Dit ‘griezeligste feestje van Haarlem’ is al uitverkocht. Het feest een jaar geleden (zie poster) was een groot succes. Patronaat wordt weer omgetoverd tot spookhuis.

Bij Kasteel Keukenhof in Lisse is het een weekend griezelen en spookhuizen in. Haunted Castle is uitgegroeid tot een verzamelplaats van halloweenfans, het grootste Halloween- horrorfestival van Nederland. Dat zegt de organisatie tenminste.

Heb jij nog een Halloween-event? Mail het de redactie: [email protected]

Reacties