Haarlemse mantelzorgers uitgenodigd voor optreden Karin Bloemen

Karin Bloemen.
Foto: labloemen.nl

Mantelzorgers uit onder meer Haarlem zijn donderdagmiddag 10 november (op de Dag van de Mantelzorg) uitgenodigd in de Philharmonie in Haarlem. Ze krijgen daar een programma aangeboden, met onder meer een optreden van zangeres en cabaretière Karin Bloemen.

De middag is een bedankje van de gemeenten Haarlem, Heemstede en Bloemendaal voor hun mantelzorgers. De organisatie is in handen van Tandem, Expertisecentrum voor Mantelzorgondersteuning. Karin Bloemen, die drie kwartier optreedt, hecht groot belang aan mantelzorg: ‘Zonder mantelzorgers zou ons hele systeem uit elkaar vallen’.

Voor wie dat leuk vindt, is er na afloop gelegenheid tot een meet&greet met Karin Bloemen in de foyer van de Philharmonie.

De gasten worden daar 10 november vanaf 14.15 uur ontvangen met koffie en thee. Het zaalprogramma begint om 14.45 uur en eindigt rond 15.45 uur.

Ervaringen delen

Aansluitend op het zaalprogramma is er in de foyer gelegenheid om tijdens de borrel (inclusief hapjes) onderling ervaringen te delen. Er staan diverse informatietafels waar mantelzorgers terecht kunnen met vragen of gewoon voor een praatje.

Zo zijn onder meer Tandem, Platform Belangenbehartiging Mantelzorg en de betrokken gemeenten van de partij. Voor informatie over de Dag van de Mantelzorg, toegang tot de bijeenkomst in de Philharmonie of informatie over Tandem kan op werkdagen tussen 8.30 en 18.00 uur worden gebeld met 023-8910610. Mailen kan ook: [email protected]

Reacties