Hal Kennemer Sportcenter omgetoverd tot ‘glow-in-the-dark’-hal

Sporten in de Kennemer Sporthal.
Foto: sportsuport

Een van de sporthallen van het Kennemer Sportcenter in Haarlem wordt in de kerstvakantie omgetoverd tot ‘glow-in-the-dark’-hal voor de Sport-In Fun Experience.

Op woensdag 28, donderdag 29 en vrijdag 30december kunnen kinderen van 3 – 13 jaar zich inschrijven voor deze Sport-In Fun Experience. Het organiserende Sportsupport gaat alles uit de kast halen om kinderen te laten ervaren hoe leuk sporten is. De hele dag kunnen kinderen verschillende sportclinics volgen. Bijvoorbeeld turnen in een professionele turnhal, balsporten, klimmen of vechtsporten zoals judo in een echte dojo en nog veel meer.

Dit jaar met een extra hoge FUN factor: één sporthal wordt compleet omgetoverd tot een ‘glow-in- the-dark’ hal. Tel daarbij de fluorescerende kleding op wat de kinderen aan mogen trekken en als ze zich daarbij laten schminken is het feest compleet. Daarnaast kunnen de kinderen natuurlijk spelen in de funhal die weer boordevol staat met verschillende springkussens.

Dagkaarten

De inschrijving voor dit sportspektakel is geopend. Inschrijven kan via deze link. Kinderen van 6 t/m 13 jaar betalen in de voorverkoop €10,00 voor een dagkaart en kinderen van 3 t/m 5 jaar € 6,00. Deze dagkaarten zijn beide inclusief toegang tot de funhal. Aan de deur kost een kaart € 12,00.

Dit jaar kan er ook een losse kaart voor alleen toegang tot de funhal gekocht worden, deze kost € 5,00. Voor kinderen met een beperking is er op donderdagmiddag een programma samengesteldvanaf 12.00 uur. Kinderen die meedoen aan het aangepast sporten programma kunnen de kaart alleen bestellen in de voorverkoop voor €7,50.
Meer informatie over de Sport-In Fun Experience is hier te vinden.

Reacties