112

Gecrashte automobilist Randweg was plastisch chirurg in Beverwijk

Wat een klapper moet dat zijn geweest.
Foto: NieuwsFoto/Laurens Bosch

Het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk heeft dinsdag naar buiten gebracht dat de 52-jarige man die maandag met zijn auto crashte op de Westelijke Randweg in Haarlem, voor het ziekenhuis werkte. Paris Melis was plastisch chirurg.

De man is nog naar het VU ziekenhuis gebracht, maar later op de maandag overleden.

‘Wij zijn enorm geschokt door dit plotselinge verlies’, schrijft het Rode Kruis Ziekenhuis op de website. ‘Dr. Melis was zeer geliefd bij zijn patiënten en collega’s. Wij gaan hem vreselijk missen.’ Melis trad in 2003 toe tot de maatschap plastisch chirurgen in het ziekenhuis.

Gereanimeerd

De arts raakte gisterochtend zwaargewond op de Westelijke Randweg bij Overveen, toen hij de macht over het stuur verloor en in de middenberm tegen een boom knalde. Hij is nog gereanimeerd, maar overleed later in het ziekenhuis. Volgens getuigen reed hij veel te hard en was hij niet handsfree aan het bellen.

Het ziekenhuis roemt Melis. ‘Met veel energie heeft hij de kliniek Bloemingdael tot een succes gemaakt. Hij is van onschatbare waarde geweest voor vele patiënten.’ Er is een condoleanceboek neergelegd in het ziekenhuis.

Reacties