Haarlem Jazz zet beelden laptopdief online met Pink Panter-knipoog

https://vimeo.com/193690469

Je bent niet voor niets jazzfestival, dus zet je een Pink Panterdeuntje onder de beelden van de bewakingscamera die laten zien hoe een dief twee MacBooks van Haarlem Jazz & More heeft gejat.

Haarlem Jazz & More is nu veel bestanden en andere belangrijke informatie kwijt en loof een beloning van 2000 euro uit om de laptops snel terug te krijgen. Vergeet niet, op kerstavond is er de eerste Wintereditie van Haarlem Jazz.

Met humor een dief achterhalen

Met humor proberen de heren achter het festival de dief en/of de laptops te achterhalen. Op Facebook schrijft de organisatie onder de videobeelden: ‘Let op het is bijna Sinterklaas en Kerst. Dus deze vriendelijke vriend kwam gezellig even bij Haarlem Jazz & More op kantoor shoppen en nam 2 Macbooks mee, uiteraard snappen we dat in deze dure maanden, maar het zou toch fijn zijn als onze fans vertellen wie deze leuke man is. De gouden tip belonen we met 2000 euro, want laten we wel wezen, informatie is geld waard toch. Info kan naar [email protected] of via deze pagina, taggen jullie al je vriendjes ? Wie o Wie en Wie kwam erbij ons kijken? Delen a.u.b.’

 

Reacties