Nova College beste roc in de Randstad

Het lab-onderwijs staat op één.
Foto: Nova College

Het Nova College is de op zes na beste roc van Nederland en beste in de Randstad. Die conclusie trekt het onderwijsinstituut uit de Keuzegids MBO 2017.

Bovendien is het Nova College een van de slechts twee roc’s met een ++beoordeling van de Onderwijsinspectie. Zeven opleiding van het Nova College hebben het predikaat ‘topopleiding 2017’ gekregen. Vier opleidingen staan op één in de Randstad. En het CIOS Haarlem Hoofddorp is uitgeroepen tot beste CIOS van het land.

Meest tevreden studenten

Het Nova College steeg de afgelopen vier jaar via de 28e naar een gedeelde 7e plaats. Voorzitter Hans Snijders van het College van Bestuur ziet in de uitkomsten dat het regionaal opleidingscentrum goed op weg is om de ambitie ‘meest tevreden studenten in de Randstad’ voor elkaar te krijgen.

Vier van de zeven topopleidingen van het Nova College staan op de eerste plaats in de Randstad; dit zijn: Artiest – Acteur en Danser; Bouw – alle bouw-opleidingen; Gezondheidstechniek en Lab – Laboratoriumtechniek, Recreatie & Toerisme – Cosmo Academy Haarlem. Andere topopleidingen zijn: Media – mediamanager en mediavormgever; Verpleging – Mbo Verpleegkundige en Sport en Bewegen – CIOS Haarlem Hoofddorp.

 

Reacties