Ajax-trainer Peter Bosz naar Haarlemse Hi-Ha-Hondelul Voetbal Show

De organisatoren met voetbalspandoek bij het Haarlems stadhuis.
Foto: Hi, ha, hondenlul

Ajax-trainer Peter Bosz is op maandag 16 januari een van de hoofdgasten in de tweede Grote Hi-Ha-Hondelul Voetbal Show in het Patronaat.

Ook een andere oud-Feyenoorder, Pierre van Hooijdonk, maakt in de grote zaal zijn opwachting.

Brilstand Producties, de organisator van het ‘voetbaltotaaltheater’, heeft verder twee bekende cabaretiers gestrikt voor optredens. Martijn Koning, bekende van onder meer Spijkers met Koppen en Cojones, en de onorthodoxe Zeeuwse comedienne Katinka Polderman zullen naar eigen zeggen verrassend uit de hoek komen.

Herman de Schermman

Ook de Spaarndamse dichter/journalist John Schoorl en de bekende Haarlemse puntdichter Jan J. Pieterse komen in het Patronaat op het podium. Ze krijgen ondersteuning van de zes man sterke Hi-Ha-Huisband. De presentatie is in handen van Studio Sport-gezicht Herman van der Zandt, die tijdens verkiezingsavonden furore maakte als Herman de Schermman.

De makers van de show, de Haarlemse (sport)journalisten Paul Onkenhout, Dick Sintenie, Edwin Struis en Simon Zwartkruis, maakten eerder furore met een andere show, Aad de Mos Bestaat Niet! in café Studio.

Comeback

Hun comeback, de eerste Grote Hi-Ha-Hondelul Voetbal Show op 30 mei vorig jaar, was een succes. In een uitverkochte zaal waren onder anderen Erik van Muiswinkel, Ronald de Boer, Wim Kieft, Foppe de Haan en Viggo Waas te zien.

Later dit jaar zal nog een show plaatsvinden, op maandag 8 mei. Voor de show op maandag 16 januari zijn nog kaarten beschikbaar. Ze kosten 20 euro en zijn verkrijgbaar via ticketmaster en aan de kassa’s van het Patronaat.

Reacties