Raadslid Artie Ramsodit (PvdA) stopt na zeven jaar

Artie Ramsodit.
Foto: PvdA Haarlem

PvdA-raadslid Artie Ramsodit verlaat op 16 februari de Haarlemse gemeenteraad. Zij gaat een periode onderzoek doen in Bangalore (India) en neemt daarom na zeven jaar afscheid als raadslid. Hans van der Bruggen volgt haar op.

Artie Ramsodit laat weten via een persbericht: ‘Haarlem is de stad waar ik ben opgegroeid. Ik vind het juist daarom een eer om dienstbaar te kunnen zijn aan mijn stad. Dat heb ik met passie gedaan vanuit een rood hart in een team waar ik me thuis voel. Met veel plezier heb ik de afgelopen zeven jaar verbindingen tussen mensen en organisaties een zetje gegeven. Uit deze verbindingen komen vast en zeker nieuwe routes voor een socialer Haarlem.’

PvdA-fractievoorzitter Jeroen Fritz meldt dat de fractie Ramsodit gaat missen en dat ze trots mag zijn op haar werk voor de stad.

Mr. dr. Artie Ramsodit wordt dus opgevolgd door Hans van der Bruggen. Hij was van 2010 tot 2014 al schaduwraadslid namens de PvdA. Hans is werkzaam als consultant op gebied van internationale betrekkingen en mobiliteit.

Reacties