Coming man PvdA uit Haarlem presenteert avond ‘vol idealen’ in Patronaat

Ilco van der Linde.
Foto: pr/Charline Goud

Kandiaat-Kamerlid Ilco van der Linde (PvdA) uit Haarlem presenteert ‘een gratis avond vol idealen, muziek en passie’ in het Patronaat.

Op woensdagavond 15 februari, precies een maand voor de Tweede Kamerverkiezingen, organiseert de PvdA Haarlem de bijeenkomst.

Er zijn optredens van verschillende artiesten: BlackRockStar, Chris Alain, Annemarie Brohm (AnnyMusic), Monique Klemann, Big Jimmy and his 7 inches, De Haarlemse viooldiva’s en Christopher Max.

Drie kandidaat-Kamerleden uit Haarlem

Te gast zijn de drie (Haarlemse) kandidaat Tweede Kamerleden van de PvdA: Marith Volp (Tweede Kamerlid, huisarts, plaats 14), Ilco van der Linde (o.a. oprichter Bevrijdingspop, plaats 19) en Jeroen Recourt (Tweede Kamerlid, plaats 23). Ook Anton Philips (inspirator & ondernemer) zal spreken. Zij zullen vertellen over hun idealen. Maar wat zijn jouw idealen? Wat is het Nederland van jouw dromen? Iedereen kan mee praten.

De avond wordt gepresenteerd door kandidaat Tweede Kamerlid Ilco van der Linde. Voor hem is deze avond de start van een tour langs steden met een bevrijdingsfestival. Ilco stond aan de basis van Bevrijdingspop in Haarlem en daarna de bevrijdingsfestivals zoals we die vandaag de dag kennen en die jaarlijks meer dan een miljoen mensen betrekken bij mensenrechten.
De kleine zaal van het Patronaat aan de Zijlsingel 2 gaat open om 19.30 uur. Het programma begint om 20.00 uur. Rond 22.00 begint de afterparty met dj. De toegang is gratis en iedereen is welkom. Aanmelden hoeft niet, maar mag wel via deze link.

Reacties