Tweede Etos vestigt zich in Grote Houtstraat Haarlem

Het team van Grote Houtstraat 16.
Foto: pr

Etos opent op vrijdag 10 maart om negen uur een tweede vestiging in de Haarlemse Grote Houtstraat. De nieuwe winkel komt op nummer 16 en dat is vlak bij de Grote Markt. Het pand leent zich volgens de winkelketen bij uitstek voor de allerlaatste Etos look & feel waarbij het accent ligt op make-up en geuren.

Speciaal ter gelegenheid van de opening zijn er bij Etos aan de Grote Houtstraat 16 scherpe aanbiedingen, extra kortingen en leuke acties. Voor klanten ligt er bij besteding vanaf 5 euro een gezondheids- of verzorgingsproduct van het Etos eigen merk klaar; en bij besteding vanaf 15 euro een handige big shopper. Zaterdag 11 maart is er van 11.00 tot 17.00 uur een visagist aanwezig. Klanten kunnen dan tips over make-up inwinnen en zich natuurlijk ook laten opmaken.

De nieuwe Etos heeft een frisse uitstraling en is overzichtelijk opgezet. Aan het begin van de winkel bevindt zich een beautyafdeling met veel verschillende merken. Ook Sally Hansen en Essie, merken die favoriet zijn in Haarlem, zijn er uiteraard bij. ‘De klant gaat bij ons het allernieuwste op het gebied van make-up, geuren en gezichtsverzorging ervaren. En, voor elke portemonnee hebben we een uitgebreide keuze!’, laat de nieuwe manager weten.

Reacties