‘Bijzondere gewone’ Haarlemmers vertellen verhalen over de stad

Tijdens de try out.
Tijdens de try out.
Foto: redactie
Op woensdagavond 29 maart vertellen Haarlemmers verhalen die je nieuwsgierig maken naar de stad. Verhalen over bijzondere gewone Haarlemmers onder de noemer Hello i’m local. Hoe word je bijvoorbeeld van volleybalinternational meubelmaker? En hoor aan hoe Haarlem aan het industrie icoon kwam: het Drostemannetje.
In hostel I’m Local, Spiegelstraat 4, staan van acht uur tot half tien op het programma: meubelmaker Ron Boudrie, Maam van der Blij en de Haerlemsche Vlaamse Patris van Boxel. Maar ook naar Yvonne Haneman. Zij vertelt over het nieuwe Haarlem dat zij voor zich ziet. En RenĂ© van Stekelenborg vertelt een prachtig verhaal over hoe het Drostemannetje van Frankrijk naar Haarlem kwam.
De verhalen worden afgewisseld door muziek van Ruud Houweling. En actrice Liesbeth Rood voert je deze avond mee langs alle verhalen en vertellers.
Meld je via deze link gratis aan.
Local Stories on Stage wordt elk kwartaal georganiseerd door De Verhalenmakers. Zij organiseren niet alleen vertelavonden, maar bieden ook een gratis online podium voor verhalen voor en door Haarlemmers. Iedereen kan op deze website verhalen schrijven en publiceren. In 2016 publiceren 96 schrijvers uit heel Haarlem regelmatig een verhaal.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen