Internationaal hardloopmerk verbindt zich aan Haarlemse loopevenementen

De vertegenwoordiging van 361° in Haarlem.
Foto: pr sportsupport

361° is trotse partner van Het Haarlems Dagblad Grachtenloop en de Vitaminstore Halve van Haarlem. Het contract tussen 361° en SportSupport is ondertekend en beide partijen verheugen zich op een productieve samenwerking.

361°, een internationaal sportmerk, is in Europa en dus ook in Nederland hard aan de weg aan het timmeren met hun unieke hardloopgear zoals kleding en schoenen. ‘Wij zijn trots om een groot internationaal sportmerk aan onze evenementen te binden. Dit is goed voor de uitstraling en hiermee zetten we zowel 361° als onze evenementen goed op de kaart’, aldus Michael Gane, projectcoördinator bij SportSupport.

Jurian Elstgeest van 361°: ‘Wij hebben Haarlem gekozen als vestigingslocatie voor ons Europees kantoor. Haarlem heeft een grote sportgeschiedenis maar ook een sportieve toekomst. Wij willen daar graag een steentje aan bijdragen, het spreekt daarom voor zich dat wij ons hebben verbonden aan deze twee fantastische loopevenementen. En uiteraard rennen wij mee.’

Alle deelnemers van de Halve van Haarlem op zondag 24 september krijgen gratis een uniek hardloopshirt bij inschrijving gesponsord door 361°.

De Grachtenloop is een gezellige midzomeravond loop door het centrum van Haarlem dit jaar op vrijdagavond 23 juni. 361° sponsort hier alle bedrijventeams met een uniek hardloopshirt van het evenement.

De inschrijving voor beide evenementen is inmiddels geopend en het enthousiasme en aantrekkingskracht onder de deelnemers is groot. Naar verwachting zullen beide evenementen uitverkopen. Binnen vier weken waren 50% van de startbewijzen voor de Grachtenloop verkocht.

Reacties