Trainen als een profvoetballer bij Haarlem-stadion in meivakantie

Naar de top dankzij Wiel Coerver.
Foto: pr

Jeugdspelers die eens echt als een profvoetballer willen trainen, krijgen die kans in de meivakantie.

Op maandag 24 en dinsdag 25 april zijn er op het complex van Haarlem Kennemerland aan de Sportweg in Haarlem de jeugdvoetbaldagen plaatsvinden voor jeugdspelers van 6 tot en met 15 jaar. De organisatie is in handen van de staf van de stichting Jeugdvoetbalopleiding.

Alle kinderen van 6 tot en met 15 jaar kunnen hier aan deelnemen. Voor de keepers is er een speciaal programma, onder leiding van professionele keepertrainer. Je hoeft niet lid te zijn van een bepaalde vereniging, iedereen kan zich aanmelden.

De specifieke trainingen zullen worden verzorgd door professionele trainers. De kinderen krijgen alle basistechnieken aangeleerd volgens de Wiel Coerver methode. Dankzij een intensieve en wedstrijdgerichte scholing zal de balvaardigheid en het zelfvertrouwen verder toenemen.

Inschrijven kan via dit mailadres: [email protected]. Zet hierin je naam en adresgegevens, je leeftijd en je telefoonnummer en vermeldt tevens in welk team je speelt. De jeugdvoetbaldagen zijn voor alle jeugdspelers die gek zijn op voetbal.

Reacties