Studenten Nova College houden modeshow in de Lichtfabriek 

Sprekende creaties op de catwalk.
Foto: Wouter de Wit.

Studenten van de opleidingen Mode handel van het Nova College op de Zijlweg in Haarlem hielden donderdag 13 april hun modeshow in de Haarlemse Lichtfabriek. Met dit project ontwikkelen de studenten gevoel voor mode, trends en stijl. Dit helpt hen de klanten in de modewinkel goed te adviseren.

De studenten hadden creaties ontworpen en gemaakt rond de volgende thema’s: Givenchy en jeans (eerstejaars), een modeontwerper naar keuze en patches en stiches (tweede jaars) en kostuumgeschiedenis en Afrikaanse stoffen (derdejaars).

Aan de modeshow werkten ook studenten mee van andere opleidingen. Studenten Media hebben het affiche en de kaarten gemaakt, studenten Horeca verzorgden catering voor alle deelnemers vanuit de Nova Foodtruck, Medewerkers evenementenorganisatie regelden alles achter de schermen, studenten Dans en Theater verzorgden optredens en de presentatie van het programma, studenten Kapper-plus deden de kapsels en pruiken, Schoonheidsspecialisten de make-up en visagie van iedereen op de catwalk en studenten Orde en Veiligheid zorgden dat alles ordelijk en veilig verliep.

Reacties