Feyenoord – Ajax bij Grote Hi-Ha-Hondelulshow op 8 mei

Jomanda, de luchtgitarist van Telstar en presentator Herman van der Zandt tijdens de vorig show
Foto: Nina van Vliet

De derde Grote Hi-Ha-Hondelul Voetbal Show wordt een confrontatie tussen de aartsrivalen Ajax en Feyenoord.

In de grote zaal van het Patronaat in Haarlem zijn op maandag 8 mei diverse Ajacieden en Feyenoorders actief, en dat op de dag dat in Rotterdam de Coolsingel naar alle waarschijnlijkheid eindelijk weer eens volstroomt.

Leo Beenhakker

Op het affiche staan de namen van de Feyenoorders Leo Beenhakker en Regi Blinker. Beenhakker was in 1999 coach van de ploeg die de (laatste) landstitel bemachtigde, Blinker werd met Feyenoord landskampioen in 1993.

Ajax is de grote zaal van het Patronaat wel iets in de meerderheid. Naast oud-voorzitter Michael van Praag, de huidige eerste man bij de KNVB, en middenvelder (en Heemstedenaar) Lasse Schöne, maakt cabaretier Peter Heerschop zijn opwachting. Hij is Ajax-supporter.

Tom Egbers

De presentator is neutraal. Tom Egbers, het gezicht van Studio Sport, is al sinds zijn jeugd op de hand van Heracles.

Producent Brilstand heeft verder het succesvolle muzikale trio Piepschuim gecontracteerd. Een vader en een dochter nemen op 8 mei de aftrap voor hun rekening. Oud-Haarlem-doelman Dick Dortmundt start de show samen met Lonneke Dort. De comedienne won vorig maand op het Amsterdams Kleinkunstfestival de prestigieuze AKF Sonneveldprijs.

Ook de huisdichters Jan J. Pieterse en John Schoorl treden weer op in het Patronaat. Voor de derde Grote Hi-Ha-Hondelul Voetbal Show zijn nog een tiental kaarten verkrijgbaar. De kaarten zijn te koop via brilstand.nl of ticketmaster.nl en aan de kassa’s van het Patronaat.

Reacties